Hejsan! is Sandra.

 

Hallo, ik ben Sandra. Ik ben freelance illustrator. Wat ik meebreng in iedere opdracht is mijn inlevings- en invoelingsvermogen. Ik kan een idee of gevoel visualiseren zodat deze communiceert naar de doelgroep. Ik werk associatief en intuïtief. Ik hou van een duidelijke briefing, maar daarna heb ik vrijheid nodig. Als mijn creativiteit kan stromen en ik kan bijdragen aan een idee waar ik achter sta, dan ben ik op mijn best.

Ik verpak de boodschap op een zachte, harmonieuze en sierlijke manier. Onderwerpen als milieu, natuur, menselijke relaties en vrouwen inspireren me enorm. Mijn illustraties zitten vaak vol details, ze zijn verhalend en vrolijk, maar er zit vaak een diepere laag in.

Werken met Hejsan!

Mensen, vooral vrouwen inspireren me enorm. Ik hou van letters, ze zijn voor mij de ultieme symbiose van inhoud en illustratie. Ik heb een grote liefde en behoefte aan mooie en fijne dingen om mij heen. Spullen, maar ook indrukken, verhalen, geuren, smaken, beelden, wijsheid, idealen, mensen. De drang om alles mooier en blijer te maken is mijn grootste motivatie/drijfveer in mijn werk. Als ik praktisch kan verbinden met mooi, realiteit met idealen en to-the-point met humor ben ik gelukkig.

Spreekt mijn stijl je aan en zou je graag iets samendoen? #Illustratie #handgeschreven koppen #geletterd portret #persoonlijkportret #raamtekening #handgeschrevenbeeldmerk #handgeschrevenwinkelmateriaal #geillustreerdeportretten #lettering #creatieveconcepten? Ik sta altijd open voor nieuwe creatieve projecten met fijne mensen. Stuur me een mail: hallo at hejsan punt nl.

Liefs en tot ziens,

San ♥