letters en illustraties in opdracht

De drang om alles mooier en blijer te maken is mijn grootste motivatie/drijfveer in mijn werk. Als ik praktisch kan verbinden met mooi, realiteit met idealen en to-the-point met humor ben ik gelukkig. Ik ben dol op letters. Voor mij zijn letters de perfecte symbiose tussen illustratie en inhoud. En je kunt het op zoveel manieren inzetten. Voor een beeldmerk of logo, een koptekst, een mooie zin om in te lijsten. 

 

Voor een beeldmerk, koptekst, quote of ander handgeschreven item ontwikkel ik een passend handschrift en voeg daar meestal een illustratief element aan toe. 

Wat ik meebreng in iedere opdracht is mijn inlevings- en invoelingsvermogen. Ik kan een idee of gevoel visualiseren zodat deze communiceert naar de doelgroep. Ik werk associatief en intuïtief. Ik hou van een duidelijke briefing, maar daarna heb ik vrijheid nodig. Als mijn creativiteit kan stromen en ik kan bijdragen aan een idee waar ik achter sta, dan ben ik op mijn best.

Ik verpak de boodschap op een zachte, harmonieuze en sierlijke manier. Onderwerpen als milieu, natuur, menselijke relaties en vrouwen inspireren me enorm. Mijn illustraties zitten vaak vol details, ze zijn verhalend en vrolijk, maar er zit vaak een diepere laag in.

bekijk hier mijn portfolio

Mijn tarieven:

Uur:  50 euro

Dagdeel (4 uur): 185 euro

Dag (8 uur): 375 euro

Projectprijs: in overleg

(Alle tarieven zijn exclusief btw.)