Handgeschreven beeldmerken en teksten

Handlettering is al een tijdje een trend. Je ziet het werkelijk overal. Ik hou vooral van het meditatieve en unieke, het ambachtelijke aspect van deze hype, daarom gebruik ik bewust de term handgeschreven i.p.v. handlettering.

En, hoe simpel het ook is zelf een paar krijtstiften te kopen en online wat sjablonen aan te schaffen, bij het maken van een ontwerp voor bijvoorbeeld een winkelraam komt de nodige skill en improvisatietalent kijken. En een vaste hand natuurlijk. Vooral als je tekst wilt toevoegen. Die moet er namelijk (als je van binnen op het raam tekent) in spiegelbeeld op.

Het maken van een raamtekening is dus best veel werk, maar wel héél erg leuk werk. Werk dat ik heel graag voor jou doe.

Raamtekening/trouwkaart/                aankondigingsbord en nog veel meer

Naast raamtekeningen zet ik mijn illustratie en handschriftskills ook heel graag in voor uiteenlopende uitingen.

Compleet origineel

Ik maak een speciaal voor jou ontworpen (raam)tekening die helemaal aansluit bij jouw wensen. Compleet origineel en met liefde gemaakt. Ik ga er echt voor zitten om jouw boodschap, datgene wat jij wilt uitstralen met je winkel, product of levensmoment om te zetten in een uniek ontwerp.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Werkwijze

Het begint met het in kaart brengen van jouw wensen. Soms vraag ik je hiervoor een moodboard samen te stellen op Pinterest, dat is voor mij een hele goeie houvast voor jouw stijl en smaak. Op basis van wat we bespreken en uitwisselen maak ik dan een ontwerpschets. Je kunt dan nog aangeven wat je anders wilt en met het aangepaste ontwerp ga ik over op de uitwerking. Voor een raamtekening maken we een afspraak wanneer ik kom tekenen en voor overige items, zoals een (geboorte/trouw/save the date/ of visite)kaartje maken we uiteraard een afspraak over de leverdatum. Vóór het ontwerptraject zit natuurlijk nog het financiële traject. Op basis van jouw wensen maak ik een gespecificeerde offerte. Als de offerte akkoord is, ga ik aan de slag.

Drukwerk

Veel mensen veronderstellen dat de prijs van een ontwerp inclusief drukkosten is. De offerte die ik maak is altijd exclusief drukkosten. Het drukwerk kun je heel makkelijk zelf regelen, daarmee heb je ook de prijs zelf in de hand. Ik lever een digitaal bestand (bij drukwerk) aan dat helemaal drukklaar is en dat je zo naar elke drukker kunt sturen.

In ’t krijt

Heb je nou een krijtbord, raam of een presentatiebord wat je wilt opleuken? Een aankondiging van je nieuwe collectie, de sale of een positieve boodschap aan het winkelend publiek? Of wil je de artikelen in je winkel voorzien van handgeschreven kaartjes? Een ontwerp voor een trouwkaart, geboortekaart of visitekaartje met handlettering? Ook dat kan ik voor je doen. Mail me gewoon eens met je idee en dan wisselen we vrijblijvend van gedachten!

 

 

Mijn tarieven:

Uur:  50 euro

Dagdeel (4 uur): 185 euro

Dag (8 uur): 375 euro

Projectprijs: in overleg

(Alle tarieven zijn exclusief btw.)