Wil je zelf leren hand letteren? Dat kan! Er zijn heel veel leuke boeken en tutorials online te vinden, maar ik heb zelf ook een cursus geschreven voor Idea Cultuur in Soest. Een aantal keer per jaar geef ik een cursus van 3 avonden, waarbij ik hoop je te inspireren zelf aan de slag te gaan.

Opbouw cursus

De lessen zijn opgebouwd uit een stukje theorie en instructie. Ik zal veel voordoen op het bord en vervolgens ga je natuurlijk zelf aan de slag. Tijdens de lessen heerst er altijd een opperste staat van concentratie, iedereen verliest zich helemaal in het tekenen. En dat vind ik zelf zo fijn aan deze hobby! Het is een meditatieve bezigheid.

Ik geef altijd een paar opdrachtjes/suggesties mee waar je thuis aan verder kunt werken. Niets moet, maar hoe meer je oefent, hoe beter je wordt en hoe leuker het wordt!

De hand-out die je krijgt bij de cursus bestaat uit losse vellen, zodat je die makkelijk kunt kopiëren en erbij kunt pakken als je bezig bent.

Elke cursus wordt een beetje gestuurd door de groep. Ik vind het heel leuk te horen wat je verwachtingen en wensen zijn en doe zoveel mogelijk mijn best om ervoor te zorgen dat die in de cursus aan bod komen.

Leuk je te ontmoeten!

♥ Sandra

cursus handlettering

Dit zijn de eerstvolgende data!

10/17/24 september 19.30-21.30 (16+) /75 euro Handlettering & illustratie

zaterdag 1 december 13.00-15.30 u/ 35 euro (incl. materiaal) Feestelijk handletteren

zaterdag 19 januari 2019/13.00-15.30/ 35 euro (incl. materiaal) Handlettering/illustratie voor je bullet journal


Inschrijven kan via de website Idea. Zit er geen datum voor je bij of heb je zelf een groepje mensen die een workshop willen doen? Stuur me een mailtje.