HappyMakersBlog is online en op instagram een bron van inspiratie voor mensen die van illustratie houden en ook voor illustratoren zelf. Monique heeft een fantastisch platform gecreëerd om dit vak in het licht te zetten. Met diverse acties, zoals HappyMakersPost, Met Liefde en HappyMakersGifts vestigt ze de aandacht op al het moois dat door Nederlandse illustratoren gemaakt wordt. Met kerst, valentijn, de feestdagen, gewoon zomaar. Ze breekt een lans voor handgemaakte en unieke illustraties en coacht illustratoren om hun unieke plekje in deze markt te vinden en verstevigen.

 Persoonlijke training voor illustratoren

Bij Monique volgde ik ook de training ‘haal meer werk uit je illustraties‘. Deze training kan ik iedereen die illustreert en die meer focus en tools in handen wil krijgen om zijn werk onder de aandacht van potentiële opdrachtgevers te brengen, enorm aanraden. De training is heel erg persoonlijk afgestemd op jouw visie, werk en wensen. Je gaat de diepte in door je overtuigingen onder de loep te nemen en krijgt uiteindelijk helder welke kant je op wilt en vooral wat je kunt doen om daar naartoe te groeien.

Ik vond de tijd met Monique zeer waardevol. Ze is een warm iemand met hart voor makers en een enorm vat kennis over de branche. Ze geeft je enorm veel inzicht en helpt je met inspirerende en creatieve oplossingen en tips. En bovenal doet ze dat alles helemaal afgestemd op wie jij zelf bent. 

Deze training volgen was het mooiste cadeau wat ik mezelf in 2019 heb gegeven.

tip!

Volg Monique op instagram