Voor de nieuwe, superleuke boho cadeau- en interieurwinkel en tevens koffieshop Hazy in Huizen maakte ik deze flyer voor wat extra naamsbekendheid. Voor eigenaresse Pauline viel de lockdown praktisch tegelijk met het openen van haar winkel en dus was het belangrijk Hazy wat meer naamsbekendheid te geven in Huizen. Iedereen die de flyer ontvangt, krijgt de tweede (uit eigen bescheiden ervaring overheerlijke) koffie gratis.

Voor het beeldmateriaal van de flyer, maakte ik gebruik van de illustraties die ik eerder voor Hazy maakte op het raam. Een bewerkte vogel, geïnspireerd op een kersthanger die Pauline in de winkel verkocht. Daarnaast gebruikte ik foto’s van Pauline en gebruikte het lettertype dat ik ook voor het menu krijtbord gebruikte.

Neem gauw een kijkje bij Hazy, Pauline heeft een fijne smaak en verzamelt de mooiste schatten, duurzaam en uniek. Van handgemaakte kaarsen tot unieke kimonojasjes van Sissel Edelbo. En ze bakt ook nog eens de verste kaneelbroodjes, madeleines en ander zoets. Dikke tip!

Hazy/kerkstraat 54D/Huizen