Instapost 20K volgers in 2020

Voor Happy Makers Blog maakte ik deze instapost om het heugelijke feit te vieren dat ze de 20k volgers op Instagram heeft. Hierboven alle voorstellen die ik Monique stuurde. Ik maak altijd meerdere voorstellen om uit te kiezen. Monique koos de versie met de mistletoe, omdat die heel mooi in haar feed paste op het moment van plaatsing. Gefeliciteerd Monique! En helemaal terecht al die volgers, want haar insta is een ware inspiratie voor mensen die van illustratie houden en ook voor illustratoren zelf. Monique heeft een fantastisch platform gecreëerd om dit vak in het licht te zetten.

Bij Monique volgde ik trouwens ook de training ‘haal meer werk uit je illustraties‘. Deze training kan ik iedereen die illustreert en die meer focus en tools in handen wil krijgen om zijn werk onder de aandacht van potentiële opdrachtgevers te brengen, enorm aanraden.

De training is heel erg persoonlijk afgestemd op jouw visie, werk en wensen. Je gaat de diepte in door je overtuigingen onder de loep te nemen en krijgt uiteindelijk helder welke kant je op wilt en vooral wat je kunt doen om daar naartoe te groeien. Ik vond de tijd met Monique zeer waardevol. Ze is een warm iemand met hart voor makers en een enorm vat kennis over de branche. Ze geeft je enorm veel inzicht en helpt je met inspirerende en creatieve oplossingen en tips. En bovenal doet ze dat alles helemaal afgestemd op wie jij zelf bent. 

Deze training volgen was het mooiste cadeau wat ik mezelf in 2019 heb gegeven.