Tarieven/werkwijze

Handlettering is al een tijdje een trend. Je ziet het overal up-poppen. Er zijn cursussen, boeken, kaarten, kussens, servies, je kunt zowat je hele huis in handlettering thema omtoveren. Gaat mij wat ver hoor. Ik zie hou vooral van het meditatieve en unieke, het ambachtelijke aspect van deze hype.

En, hoe simpel het ook is zelf een paar krijtstiften te kopen en online wat sjablonen aan te schaffen, bij het maken van een ontwerp voor bijvoorbeeld een winkelraam komt de nodige skill en improvisatietalent kijken. En een vaste hand natuurlijk. Vooral als je tekst wilt toevoegen. Die moet er namelijk (als je van binnen op het raam tekent) in spiegelbeeld op! Oeps, best lastig hoor.

Het maken van een raamtekening is dus best veel werk, maar wel héél erg leuk werk. Werk dat ik heel graag voor jou doe.

Raamtekening/trouwkaart/aankondigingsbord en nog veel meer

Naast raamtekeningen zet ik mijn illustratie en handletteringskills ook heel graag in voor uiteenlopende uitingen. Zo kan ik je helpen als je bijvoorbeeld een trouwkaart of Save the date kaart wilt in een unieke, eigen stijl. Natuurlijk kan ik ook je enveloppen schrijven of je menu of programma van de dag. Of wat dacht je van een geboortekaartje, super persoonlijk en origineel.

Compleet origineel

Ik maak een speciaal voor jou ontworpen (raam)tekening die helemaal aansluit bij jouw wensen. Compleet origineel en met liefde gemaakt. Geen uitgeholde oneliners en standaard tekeningetjes. Ik ga er echt voor zitten om jouw boodschap, datgene wat jij wilt uitstralen met je winkel, product of levensmoment om te zetten in een uniek ontwerp.

Werkwijze

Het begint met het in kaart brengen van jouw wensen. Soms vraag ik je hiervoor een moodboard samen te stellen op Pinterest, dat is voor mij een hele goeie houvast voor jouw stijl en smaak. Op basis van wat we bespreken en uitwisselen maak ik dan een ontwerpschets. Je kunt dan nog aangeven wat je anders wilt en met het aangepaste ontwerp ga ik over op de uitwerking. Voor een raamtekening maken we een afspraak wanneer ik kom tekenen en voor overige items, zoals een (geboorte/trouw/save the date/ of visite)kaartje maken we uiteraard een afspraak over de leverdatum. Vóór het ontwerptraject zit natuurlijk nog het financiële traject. Op basis van jouw wensen maak ik een gespecificeerde offerte. Als de offerte akkoord is, ga ik aan de slag.

Drukwerk

Veel mensen veronderstellen dat de prijs van een ontwerp inclusief drukkosten is. De offerte die ik maak is altijd exclusief drukkosten. Het drukwerk kun je heel makkelijk zelf regelen, daarmee heb je ook de prijs zelf in de hand. Ik lever een digitaal bestand (bij drukwerk) aan dat helemaal drukklaar is en dat je zo naar elke drukker kunt sturen.

In ‘t krijt

Heb je nou een krijtbord, raam of een presentatiebord wat je wilt opleuken? Een aankondiging van je nieuwe collectie, de sale of een positieve boodschap aan het winkelend publiek? Of wil je de artikelen in je winkel voorzien van handgeschreven kaartjes? Een ontwerp voor een trouwkaart, geboortekaart of visitekaartje met handlettering? Ook dat kan ik voor je doen. Mail me gewoon eens met je idee en dan wisselen we vrijblijvend van gedachten! Mail me: hallo at hejsan.nl (sorry, even de spam-robots om de tuin leiden.)

Mijn tarieven:

Uur:  40 euro

Dagdeel (4 uur): 150 euro

Dag (8 uur): 300 euro

Projectprijs: in overleg

(Alle tarieven zijn exclusief btw.)

 

groenmanifestDEF2
raamtekeningyb
voor_deel
alleramen
handgeschrevenkaartvogel
Mariska kaartje 65x65_2_1
cursus handlettering
IMG_20170407_152535_149
hand lettering week 35

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren